Mikä on kerhotuote.fi?

Julkaissut Sami Ovaskainen

Perustimme kerhotuote.fi:n vastaamaan monenlaisten kerhojen, seurojen, yhdistysten, yritysten, artistien jne. tarpeeseen tarjota jäsenilleen tai faneilleen tuotteita, joilla osoittaa kuuluvansa porukkaan.

Yleensä tällaisten tuotteiden tarjoaminen on sekä vaivalloista että aikaa vievää, ja usein on pakko myös tilata tuotteita varastoon, koska tarvitaan joku minimitilausmäärä, että pystytään edes tekemään tilaus.

Me tarjoamme kaupastamme oman nurkan juuri sinun porukkasi tuotteille, ihan sama onko teitä kaksi vai tuhat. Tarjoamme sen ilmaisena palveluna: me hoidamme verkkokaupan ylläpidon, tilausten käsittelyn, toimitukset asiakkaille ja vastaamme lisäksi asiakaspalvelusta ja mahdollisista ongelmatilanteiden käsittelystä. Hoidamme myös yksinkertaiset logotuotteiden suunnittelut, monimutkaisemmat designit sitten pitää neuvotella erikseen.

Jos haluatte juuri teidän porukalle yhteiset hupparit omilla tunnuksillanne, ja vaikka jokainen personoituna omalla nimellä, ottakaa yhteyttä! Tämä on ehkä helpoin tapa saada teidän tiimille oma pysyvä verkkokauppa.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@nineon.fi niin laitetaan teille omat tuotteet omaan verkkokauppaan.


Jaa tämä julkaisu0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.